Bine ați venit pe site-ul nostru! Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Adunarea Generală a Asociației Profesionale COGEN ROMÂNIA: Cogenerare și Perspective pentru Anul Viitor

Brașov a fost gazda unei întâlniri deosebit de importantă pentru Asociația Profesională COGEN ROMÂNIA în cadrul Adunării Generale desfășurate în 17 noiembrie 2023. Această reuniune a marcat un moment important pentru asociație, în care s-a tras linie la anul 2023 și s-au pus bazele strategiei pentru anul 2024.

Într-o lume aflată în continuă transformare, asociația noastră, recent rebranduită pentru a reflecta noile sale viziuni și obiective, și-a consolidat angajamentul față de promovarea și îmbunătățirea cogenerării - esențială în producerea simultană de energie electrică și termică, reducând impactul asupra mediului și optimizând eficiența energetică.

Strategia COGEN ROMÂNIA

Unul dintre punctele majore abordate în cadrul adunării a fost strategia asociației pentru anul următor. Membrii noștri, între care se numără operatori experimentați precum și specialiști în domeniul energetic, au conturat o viziune clară și cuprinzătoare pentru a face față provocărilor actuale și viitoare. Cogenerarea a fost pusă în centrul acestei strategii, evidențiindu-se rolul esențial pe care îl joacă în transformarea și îmbunătățirea sectorului energetic din România precum si pentru atingerea tintelor de mediu asumate de Romania.

Pe lângă conturarea direcției strategice, adunarea a marcat și o perioadă de expansiune și creștere a asociației prin admiterea de noi membri. Acești noi parteneri aduc nu doar experiență și expertiză nouă, dar și o viziune proaspătă pentru a întări eforturile noastre comune de a transforma și moderniza sectorul energetic.

Dedicat promovării eficienței energetice

Asociația Profesională COGEN ROMÂNIA rămâne dedicată promovării eficienței energetice și a cogenerării, lucrând strâns cu membrii săi și cu partenerii din industrie pentru a modela un viitor mai sustenabil și mai eficient energetic.

Această adunare a subliniat nu doar importanța cogenerării, ci și angajamentul nostru pentru inovație, dezvoltare și colaborare extinsă. Cu perspective clare și angajament ferm, suntem hotărâți să creăm un mediu energetic mai bun pentru România.

Distribuie aceast articol:

Alătură-te Comunității Cogen România

Cogenerarea: Soluția noastră pentru un viitor sustenabil si eficient energetic